Coyo er en meksikansk restaurant med perfekt plassering ytterst på Sørenga. Nyt ettermiddagssola på vår store uteservering i Oslo.

Dersom du er på jakt etter autentisk meksikansk mat, er du kommet til rett sted. Vi garanterer fyldige smaker som setter smaksløkene i sving og en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme. 

Ikke nok med at vi tilbyr kanskje byens beste meksikanske meny, vi har også en av Oslos flotteste uteserveringer – perfekt for late sommerkvelder eller after work med venner og kollegaer. 

Nydelig utsikt mot Oslofjorden

Restauranten ligger perfekt til på Sørenga, med utsikt utover vakre Oslofjorden. Om sommeren kan du nyte sola som går ned i fjorden, mens du koser deg med meksikanske småretter og forfriskende drinker. Her kan du avslutte kvelden etter et avkjølende ettermiddagsbad eller nyte et godt måltid mens du ser på det yrende folkelivet. 

Uteserveringen vår rommer opptil 200 personer og egner seg derfor like godt til både store og små grupper. Send oss gjerne en mail i forkant så kan vi reservere tilstrekkelig med plass til deg og følget ditt. 

Autentisk meksikansk mat

Hos Coyo kan du oppleve ekte, meksikansk mat midt i Oslo. Meksikansk mat er langt mer enn taco. På menyen vår finner klassiske godbiter som Ceviche, Tostada, Taquito, Flauta og Quesadilla – alle retter pakket med krydder og smak. 

Noe av det som kjennetegner meksikansk mat er at den serveres som småretter. På denne måten kan man dele retter og smaker mellom seg og man får en mer sosial ramme rundt måltidet. Hos Coyo får du servert meksikanske småretter laget av våre egne meksikanske stjernekokk Christian Lopez. All tortilla lages også i restauranten. 

Om sommeren kan du nyte herlig meksikansk mat på vår store uteservering i Oslo sentrum – midt på yrende Sørenga.

After work og drinker med venner

Ser du etter en uteservering i Oslo som passer for after work og sosiale kvelder med venner? Vi har en egen bar som serverer tequila og andre forfriskende drinker. Er dere sultne, kan dere kombinere drinken med meksikanske småretter eller tortilla med guacamole og andre smakfulle sauser.

Nyt sommersolen over fjorden i godt lag hos Coyo. For å sette prikken over i-en på den magiske stemningen, arrangerer vi fra tid til annen live musikk i restauranten. Bestill gjerne bord dersom dere er flere, så er dere sikre på at alle får plass. Skal dere arrangere spesielle events, kan vi også bistå med tilpasning av meny og lokale. Ingen fest er for liten eller for stor!

Reserver bord i dag

Ser du etter en uteservering i Oslo som byr på magisk stemning og fortreffelig mat? Da er Coyo stedet for deg. Nyt ekte, meksikansk mat med Oslofjorden som nærmeste nabo. Vi garanterer deg en opplevelse du sent vil glemme.

Dropp innom eller reserver bord på vår uteservering i Oslo i dag. Vel møtt!