Coyo på Sørenga – Et steinkast unna Bjørvika og Barcode

Coyo er en av de beste spisestedene på idylliske Sørenga, kun en kort spasertur fra Bjørvika og Barcode. Hos oss får du autentisk meksikansk mat og tequila.

Kulinarisk perle med utsikt over Oslofjorden

Coyo er en eksklusiv meksikansk restaurant med idyllisk beliggenhet på Sørenga. Her får du en unik kombinasjon av smakfulle retter og forfriskende drikkevarer, perfekt for enhver anledning.

Umiddelbar nærhet til Bjørvika og Barcode

Coyo ligger godt plassert for de som vil spise i Oslobukta. Med umiddelbar nærhet til Oslos ellers pulserende liv, er Coyo det perfekte stedet for after work, feiringer eller en hyggelig samling med venner og familie.

Autentiske smaker fra hjertet av Mexico

På menyen finner du alt fra tradisjonelle meksikanske retter til innovative smakskombinasjoner, alle tilberedt med lidenskap av vår meksikanske kjøkkensjef.

Enten du er på utkikk etter en restaurant for en romantisk middag, et uformelt måltid med venner, eller en solrik ettermiddag på uteserveringen, har Coyo noe for deg.

En sosial restaurant

Menyen vår er skapt for sosiale sammenkomster. På Coyo tilbyr vi egen selskapsmeny med et bredt utvalg av tradisjonelle meksikanske retter, skapt for å deles og oppleves sammen med andre.

Med god mat og et variert utvalg av drinker er vi sikre på at dere får en uforglemmelig kveld hos oss.

Urbane Oslobukta

Sørenga, Bjørvika og Barcode har gjennomgått betydelig utvikling og transformasjon de siste årene, og har blitt viktige deler av byens urbane landskap.

Barcode er kjent for sin distinkte arkitektur, med høye, slanke bygninger som skaper en «barcode» silhuett mot himmelen. Bjørvika rommer flere kulturelle institusjoner som det nye Munchmuseet og Den Norske Opera & Ballett.

Sørenga er særlig kjent for sjøbadet, boligkomplekser med takhager og nærhet til vannet. Dette gir området en avslappet og sommerlig atmosfære. Nede på brygga ligger Coyo plassert med spektakulær utsikt mot Oslofjorden.

Mangfoldige matopplevelser

Sørenga, Bjørvika og Barcode har blitt sentrale i bybildet og tilbyr en blanding av kulturelle attraksjoner, innovativ arkitektur og urbane boligområder. Her finner du mangfoldige matopplevelser og restauranter som speiler byens voksende status som en kulinarisk destinasjon.

Nyt sommerkvelden på Sørenga

Uteserveringen på Coyo er svært populær, spesielt om sommeren, når du kan spise med utsikt over fjorden og de omkringliggende bryggene.

Coyo er et flott sted å tilbringe sommerkvelden ute sammen med venner for å nyte mat og drikke. Med en fantastisk beliggenhet i livlige omgivelser, får dere en stemningsfull kveld på Oslos mest trendy meksikanske restaurant.

Vi kan by på en av Oslos flotteste uteserveringer. Den rommer opptil 200 personer, så her kan du kose deg i godt lag enten dere er små eller store grupper. Restauranten har også plass til 250 personer innendørs hele året.

Ser du etter en restaurant med gåavstand til både Barcode og Bjørvika? Da er Coyo på Sørenga et enkelt valg.

Book bord hos oss
Vi tilbyr også takeaway