Tequila og tacos på kaikanten: Coyo er en favoritt i Oslo sentrum. Med fantastisk plassering på Sørengkaia, er restauranten et ypperlig sted å lade opp til en kveld på byen.

Coyo er en meksikansk bar og restaurant i Oslo sentrum. Her får du kanskje den beste meksikanske maten i byen, i uformelle omgivelser og med eksepsjonell utsikt over Oslofjorden. Hos oss er atmosfæren avslappet og stemningen høy. 

Skal du på lønningspils med jobben? Eller planlegger du en kveld ute med venner? Da er Coyo den perfekte restauranten i Oslo sentrum å starte på. Vi tar i mot både store og små selskaper, og tilbyr også takeaway

Meksikansk snadder på menyen

Coyo er en autentisk meksikansk restaurant, med en meny som er fullstappet av alt vi elsker fra Mexico. Her finner du mye som smaker godt, tilberedt av den meksikanske stjernekokken Christian Lopez. Det er ingen fare for at du ikke blir mett hos oss.

Av meksikanske klassikere kan vi blant annet friste med taquito, ceviche, tostadas, flautas og quesadillas. I tillegg har vi et par egne spesialiteter på menyen: 

  • Barbacoa Sharing: Marinert- og langtidsstekt lam med guajillo og ancho-chili. 
  • Puerco Noche Buena: Sursøt “pulled pork”, ancho-chili, chipotle, løk og koriander. 
  • Molcajetes: En tradisjonell og rustikk rett servert i en glovarm molcajete av lavastein. 

Meksikanske småretter, perfekt for å dele!

Store deler av menyen serveres som småretter, laget for å deles ved bordet. Dermed kan alle få smake på en rekke spennende varianter. Dette skaper en hyggelig og sosial ramme rundt måltidet, hvor alle blir inkludert. 

Bestill vår berømte Guacamole Especial, som tilberedes ved bordet! Eller frister det mer med Salsa Tasting, med fire forskjellige typer salsa? Ja takk, begge deler. 

Perfekt start på kvelden

Hos Coyo får du fantastisk mat og eksotiske drinker i det som må være byens flotteste omgivelser ytterst på Sørenga. Vi har en stor bar som tilbereder de lekreste drinker. Hos oss kan dere nyte solnedgangen før dere drar videre og fortsetter kvelden. Det er kun minutter å gå til Oslo sentrum fra vår restaurant. 

I restauranten er det plass til 250 mennesker og om sommeren øker kapasiteten med 200 sitteplasser på uteserveringen vår. Det finnes ikke noe bedre sted å nyte late sommerkvelder enn hos Coyo. 

Etter en kveld med nydelig mat og forfriskende drinker hos Coyo, er det enkelt å spasere inn til Oslo sentrum. Her kan dere nyte det beste av Oslos uteliv. Skal dere videre på karaoke, et slag bowling eller ut og danse med gjengen? Alt ligger innen gåavstand fra vår restaurant. 

Populær restaurant i Oslo sentrum

Sørenga er et av de mest populære områdene i Oslo sentrum. Mange av oss husker fortsatt da det lå en konteinerpark her, selv om det er lite som skulle tilsi det i dag – nå består området av spennende arkitektur, luksuriøse leiligheter og Oslos mest populære badeplass. I tillegg er Sørenga kjent for sitt yrende restaurant- og uteliv. 

Hos Coyo forsøker vi å forsterke det magiske som er Sørenga. Det gjør vi ved å tilby fantastisk god mat og lekre drinker, med Oslofjorden som nærmeste nabo. 

Er du ute etter en trendy restaurant i Oslo sentrum med flott utsikt og høy stemning? Da bør du ta turen til Coyo. Restauranten vår har blitt svært populær, både blant lokalbefolkningen og turister som søker spennende og minneverdige opplevelser. 

Selskaper

Vi stiller gjerne opp og dekker til fest, uansett om anledningen er stor eller liten. Skal du feire bursdag, arrangere julebord eller holde privat selskap? Vi tilrettelegger for selskapet, og gir dere en uforglemmelig meksikansk aften midt i Oslo sentrum. 

Meksikansk mat er så mye mer enn taco. Vi kan by på en lekker selskapsmeny med utvalgte meksikanske godbiter, perfekt sammensatt for festlige anledninger. Her får alle i gruppen smake på litt av alt. Maten tilberedes av vår egen meksikanske stjernekokk.

Er dere flere enn 20 personer? Eller ønsker dere en spesiell setting rundt selskapet? Send oss en forespørsel, så hører du fra oss: