Coyo meksikansk mat og tequilabar er en utmerket restaurant i Bjørvika. Er du på vandring i området bør du legge turen innom oss – enten det er tid for lunsj, middag eller drinker.

Bjørvika og Sørenga er Oslos mest spennende bydeler. Her er det mye som skjer, og det har dukket opp en lang rekke kafeer, restauranter og barer de siste årene. Her er det også flotte muligheter for å bade, dra på konsert eller shoppe. For den arkitektur- og kunstinteresserte, er Bjørvika et absolutt must.

Coyo meksikansk mat og tequilabar gjør turen til Bjørvika og Sørenga komplett. Vi har prima plassering ytterst på Sørengkaia, med byens beste uteservering og nydelig utsikt over Oslofjorden. Hos oss kan du sitte langt inn i de små timer og nyte god mat og drikke, uten en bekymring i sikte.

Bar og restaurant i Bjørvika – Vi tilbyr:

På menyen: Deilig, meksikansk mat

Hos Coyo får du tacos og tequilas i vannkanten. Vi serverer autentisk meksikansk mat, og kan friste med klassikere som taquito, ceviche, tostadas, flautas og quesadillas. I tillegg finner du et par egne spesialiteter på menyen, som vi absolutt anbefaler deg å prøve. Bestill gjerne litt av alt for å teste forskjellige retter, eller be servitøren om hjelp til å sette sammen et måltid.

Guacamole Especial

Har du ikke prøvd vår berømte Guacamole Especial ennå, er tiden inne for å gjøre det. Dette er en helt spesiell oppskrift på guacamole laget av vår meksikanske stjernekokk Christian Lopez, som tilberedes foran dere ved bordet. Det er rett og slett en matopplevelse du bør unne deg, som prikken over i-en på en flott dag i Bjørvika og på Sørenga.

Bestill bord på vår restaurant i Bjørvika

Coyo meksikansk mat og tequilabar er et flott utgangspunkt til resten av Oslo. Her får du deilig mat og eksotiske drinker i det som må være byens flotteste omgivelser. Etter en kveld med god mat og drikke hos oss, er det enkelt å rusle videre inn til Oslo sentrum.

Vi har plass til 250 gjester i restauranten, og på sommeren øker kapasiteten med 200 sitteplasser på uteserveringen vår. Velkommen til oss!