Mexicansk mat i hjertet av Oslo

Coyo er et unikt restaurantkonsept med meksikansk mat og egen tequilabar. Vi holder til sentralt på Sørenga i Oslo, kun et steinkast unna Bjørvika og Barcode.

En bit av Mexico til Oslo

Coyo er en skattekiste av autentiske meksikanske smaker i hjertet av Oslo. Vi er en av byens beste spisesteder for meksikansk cuisine. Her får du også en flott utsikt til Oslofjorden.

Hva kjennetegner meksikansk mat?

Meksikansk mat er unik med en fest av smaker, farger og teksturer. Det er også et av verdens mest utbredte kjøkken.

Kjent for sin bruk av friske ingredienser, krydder og mangfold av sauser, tilbyr matkulturen noe for enhver smak. Paletten av ingrediensene i meksikansk mat speiler Mexicos rike kulturelle arv.

  • Smaksrikt: Mat fra Mexico kombinerer søte, syrlige, salte og krydrede smaker på en unik måte.
  • Variert: Den meksikanske matkulturen tilbyr noe for alle, uansett preferanser. Hos oss får du alt fra tacos og ceviches til entrecote servert i vulkansk stein.
  • Fargerikt: I meksikansk mat får du et sprakende fargespill fra kremet guacamole og gyllen mais til saftige tomater og frisk salat.

Tradisjonelt med en moderne vri

På Coyo serverer vi det beste fra det meksikanske kjøkken. Vi bruker de beste råvarene og tilbereder maten på ekte meksikansk vis. Hver rett blir tilberedt med omhu av vårt erfarne kjøkkenteam.

Med en kombinasjon av klassiske oppskrifter og en moderne vri, lover vi et minneverdig måltid.

På menyen vår finner du et bredt utvalg av smakfulle retter, inkludert favoritter som ceviche, tostadas, flautas, taquitos, og quesadillas.

Coyo skiller seg ut med sin kombinasjon av tradisjonelle meksikanske retter med et moderne preg. Vi bruker egne oppskrifter sammensatt av vår meksikanske kjøkkensjef, Christian Lopez.

Se hele menyen her

Meksikansk tequilabar

Coyo har en egen tequilabar hvor du kan utforske ulike typer av denne tradisjonelle drikken. Vår tequila er nøye utvalgt for å komplementere maten og skape en fullverdig kulinarisk opplevelse.

Fantastisk beliggenhet

Vår beliggenhet på Sørenga tilbyr en fantastisk atmosfære. Med et interiør som reflekterer den livlige kulturen i Mexico, er det et perfekt sted for en avslappende kveld.

Vi har også en av Oslos flotteste uteserveringer som rommer opptil 200 personer. Her kan du kose deg i godt lag enten dere er små eller store grupper.

Som Vink fra Aftenposten så fint uttalte det:
– Hos Coyo restaurant på Sørenga går solen aldri ned. Les hele anmeldelsen her.

Coyo finner du på Sørengkaia 165.

Book en autentisk matopplevelse midt i Oslo

På Coyo feirer vi meksikansk matkultur med en meny som er nøye sammensatt for å tilby en eksklusiv og autentisk opplevelse. Hos oss får du meksikanske retter midt i Oslo og en fantastisk atmosfære. Bordreservasjon kan du gjøre enkelt via skjemaet nedenfor.

Vi ser frem til å se deg på byens beste meksikanske restaurant – velkommen til oss.