Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/coyorestaurant.no/public_html/wp-content/plugins/tk-social-share/tk-social-counter.php on line 126

Warning: file_get_contents(http://www.linkedin.com/countserv/count/share?url=https://coyorestaurant.no/meksikansk-restaurant-oslo/&format=json): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/coyorestaurant.no/public_html/wp-content/plugins/tk-social-share/tk-social-counter.php on line 145

Har du lyst til å smake autentisk meksikansk mat rett fra det meksikanske kjøkken? Da bør du booke bord hos Coyo. Vi gir deg smakfull og lekker mat i uformelle omgivelser med Oslos beste uteservering.

Menyen vår er spekket med de deiligste retter fra det meksikanske kjøkken, tilberedt av vår meksikanske stjernekokk Christian Lopez. Vi byr på autentisk meksikansk mat, avslappende omgivelser og god atmosfære – hos oss er stemningen alltid høy. 

Er du ute etter en meksikansk restaurant i Oslo? Kom til oss ytterst på Sørenga for et uforglemmelig måltid. Hos oss passer det like godt å hygge seg med familien, som å dra på lønningspils med jobben. 

English: Mexican Restaurant

Meksikansk restaurant i Oslo

Grunningrediensene i autentisk meksikansk mat er tortillas (maislomper), frijoles (bønner) og salsa (tomat- og chilisaus). I tillegg er det meksikanske kjøkken kjent for mye annet godt som for eksempel guacamole og burritos. Raske retter basert på tortilla er den aller mest populære maten, og i Norge er vi godt kjent med klassikere som taco, quesedillas og enchiladas. 

Ved vår restaurant i Oslo sentrum kan du bestille autentisk meksikansk mat. På menyen finner du også et utvalg av våre egne spesialiteter. Noen av disse er:

  • Barbacoa Sharing: Marinert- og langtidsstekt lam med guajillo og ancho-chili. 
  • Puerco Noche Buena: Sursøt «pulled pork», ancho-chili, chipotle, løk og koriander. 
  • Molcajetes: En tradisjonell og rustikk rett servert i en glovarm molcajete av lavastein. 

Vår berømte Guacamole Especial tilberedes ved bordet, og vi tilbyr Salsa Tasting med fire forskjellige typer salsa. Hva venter du på? Book et bord hos Coyo meksikansk mat og tequilabar, og la deg rive med av den meksikanske matkulturen og gode stemningen. 

Privat tequilabar for selskapet ditt

Til for eksempel lønningspils eller utdrikningslag har vi god erfaring med å arrangere privat tequilabar. Tequila er det mest populære brennevinet i Mexico og kommer i flere ulike varianter. Det er også hovedingrediens i flere ulike drinker. 

Vi tilbyr også mange forfriskende drinker uten alkohol. Bestill din favoritt eller prøv noe du aldri har smakt før, og nyt drinken på vår spektakulære uteservering mens solen går ned over Oslofjorden. Hos oss kan du sitte langt ut i de små timer. 

Book bord i dag

Coyo er kanskje den beste restauranten i Oslo når du ønsker full pakke; God stemning, deilig mat, forfriskende drinker og flott uteservering. Er du ute etter en meksikansk restaurant i Oslo, bør du komme til oss. Vi gleder oss til å servere deg!