Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/coyorestaurant.no/public_html/wp-content/plugins/tk-social-share/tk-social-counter.php on line 126

Warning: file_get_contents(http://www.linkedin.com/countserv/count/share?url=https://coyorestaurant.no/julebord-oslo-restaurant/&format=json): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/coyorestaurant.no/public_html/wp-content/plugins/tk-social-share/tk-social-counter.php on line 145

Ser du etter en kul restaurant i Oslo sentrum til årets julebord? Du trenger ikke lete lenger – Coyo meksikansk mat og tequilabar er restauranten for deg!

Vi bistår med stort og smått i anledning julebord, enten det er å leie inn underholdning til julebordet, dekke til langbord, pynte eller arrangere meksikanske smaksprøver. Les mer om de forskjellige mulighetene her, eller send oss en forespørsel med det samme: booking@coyorestaurant.no 

Meksikansk julebord i Oslo sentrum

Er du ute etter et julebord litt utenom det vanlige, er Coyo meksikansk mat og tequilabar den perfekte restauranten for deg. Vi er en helt unik restaurant i Oslo sentrum, med kanskje byens flotteste utsikt. Her er stemningen alltid høy, skuldrene lave, og maten smaker som den skal: Delikat, spennende og spicy. 

Restauranten har kapasitet til 250 personer inne og 200 personer på uteserveringen. Det betyr at vi har gode tilpasningsmuligheter for større selskaper, og det er mulig å booke hele restauranten hvis det er ønskelig.

Vi byr på meksikansk mat og drikke, og legger til rette for et julebord dere kommer til å huske i årevis. Etter middagen er veien kort inn til Oslo sentrum, men dere kan også fortsette festen hos oss. Vi kan arrangere privat tequilabar for selskapet deres, eller leie underholdning til julebordet. Dersom du ønsker å vite mer er det bare å kontakte oss via e-post: booking@coyorestaurant.no 

Les mer: Bar Oslo sentrum

Julebord Oslo restaurant

I år er det litt annerledes å gå ut på restaurant, og Coyo meksikansk mat og tequilabar følger helsemyndighetenes til enhver tid gjeldende retningslinjer for restaurant og serveringsbransjen. Det skal være trygt å nyte et godt måltid hos oss.

Godt smittevern hos Coyo

Vi tar sikkerheten til våre gjester og ansatte på største alvor, og følger myndighetenes veiledere ang. smittevern. Hos Coyo er det god plass mellom bordene og antibac ved alle innganger. I tillegg er rengjøringen forsterket. 

Vi oppfordrer alle gjester til å holde en meters avstand til andre, og dersom du er syk ønsker vi deg velkommen tilbake ved en senere anledning. 

Book bord til julebord

Har du ikke booket årets julebord ennå, er tiden inne nå. Kom til Coyo meksikansk mat og tequilabar for en morsom og smakfull kveld i trendy omgivelser, ytterst på Sørengkaia i Oslo sentrum. Vi gleder oss til å servere dere!

Dersom dere ønsker å vite mer om de forskjellige mulighetene, er det bare å ta kontakt med oss. Vi har god erfaring med å bistå med stort og smått, enten det er julebord, firmafest eller andre typer selskaper.