Ta med deg hele familien til Coyo meksikansk mat og tequilabar. Både store og små liker meksikansk mat, og vi byr på hyggelige lokaler og topp service.

Menyen vår er tilpasset både de store og små i familien. Vi har barnestoler i restauranten, og kan dekke til langbord hvis hele slekten skal samles. Er dere flere enn 20 personer ber vi om at dere kontakter vår bookingansvarlige på forhånd ved å sende mail til booking@coyorestaurant.no, eller ringe oss på 23 68 75 57.

Restaurant for de minste

Coyo er en familierestaurant i Oslo som passer like godt for de største som for de minste. Vi har en fin barnemeny som blant annet består av:

  • Quesadillas med smeltet ost og salat på siden
  • Fiskepinner servert med hjemmelaget guacamole

I tillegg har vi tortillachips og en mengde ulike rømme- og salsadipper som barna kommer til å sluke. Er barna glad i fredagstacoen, kommer de til å elske store deler av menyen vår. Be gjerne servitøren om hjelp hvis du er usikker, så kan vi foreslå retter vi tror kan interessere de minste. 

Familierestaurant i Oslo

Er du ute etter en familierestaurant i Oslo? Da er Coyo kanskje den beste restauranten i Oslo. Vi holder til i nydelige lokaler helt ytterst på Sørenga, med spektakulær utsikt over Oslofjorden og området rundt. Her kan dere hygge dere med god mat mens dere ser livet på sjøen duve forbi. 

Fra tid til annen arrangerer vi også meksikansk live musikk i restauranten. Det er en opplevelse dere ikke vil gå glipp av. 

Ta med hele familien på en meksikansk smaksopplevelse i nordiske og urbane omgivelser. Her vil både bestemor og smårollingen kose seg med meksikansk mat og atmosfære. Skal dere ha selskap eller feire en spesiell anledning kan vi hjelpe dere med forberedelsene. Kontakt oss på forhånd, så ordner vi det!

Mat og drinker for de voksne

Menyen vår er utarbeidet av den meksikanske stjernekokken Christian Lopez. Her finner du spennende meksikanske middagsretter, småretter og tilbehør, i tillegg til tradisjonelle meksikanske desserter. 

Skal dere ut på familierestaurant i Oslo kan det være hyggelig å bestille flere ulike småretter og dele mellom dere. Velg mellom meksikanske spesialiteter som Taquitos, Flautas, Ceviches, Quesadillas og mye mer.

For de voksne kan vi by på noen helt spesielle og forfriskende drinker laget av autentisk tequila. I cocktailbaren blander vi sterke, søte og eksotiske drinker basert på meksikansk tequila, tilberedt av våre dyktige bartendere. Er du ikke en tequila-elsker blander vi også andre klassiske drinker.