Coyo er en meksikansk restaurant og cocktail bar i Oslo. Her får du autentisk tequila og andre forfriskende og eksotiske drinker – med Oslofjorden som utsikt.

Coyo ligger sentralt plassert på idylliske Sørenga. Om sommeren er dette et ferieparadis for soltørste Osloborgere, med sitt yrende folkeliv og solrike ettermiddager. Herfra er det kun en kort spasertur til andre aktiviteter eller en kveld på byen. 

Besøk Coyo i dag – din meksikanske restaurant og cocktail bar i Oslo sentrum. 

julebord 2019 coyo

Cocktail bar med meksikansk sjarm

Med Oslofjorden som nærmeste nabo kan vi by på en av Oslos flotteste uteserveringer. Uteserveringen vår rommer opptil 200 personer, så her kan du virkelig kose deg i godt lag enten dere er små eller store grupper. Restauranten har også plass til 250 personer innendørs hele året. 

I baren finner du selvsagt meksikansk tequila, men også andre forfriskende drinker – både klassiske og mer eksotiske. Legg neste after work eller vennekveld til Coyo – vi har god mat, smakfulle drinker og ikke minst fantastisk stemning. Fra tid til annen arrangerer vi live musikk i restauranten – mer meksikansk blir det ikke. 

Nyt en velfortjent drink på vår cocktail bar i Oslo sentrum etter en lang dag på jobb. Coyo er det perfekte stedet å tilbringe ettermiddagen før dere stikker videre ut på byen. 

Variert meksikansk meny

Ser du etter en cocktail bar i Oslo som også serverer fantastisk mat? Da har du kommet til rett sted. Coyo serverer både retter og drinker proppfulle av friske smaker. 

Vi serverer det beste fra det meksikanske kjøkken. Vi tar stolthet i å kun bruke råvarer av høy kvalitet, tilberedt og servert på ekte meksikansk vis. Alt i regi av vår egen stjernekokk Christian Lopez. Opplev en smak av Mexico hos Coyo i dag.

På menyen finner du blant annet: 

Ceviche

Ceviche er en salat som serveres med rå fisk marinert i sitrusfrukter og andre krydre. Retten stammer fra Peru og er spesielt populær i latinamerikanske land, deriblant Mexico. Ceviche serveres ofte med andre sideretter som bringer frem smakene i retten, som potet, salat, mais, avokado og banan. 

Hos Coyo serverer vi ceviche med havabbor marinert i sitrus, persille, oregano, koriander, selleri, løk, hvitløk og jalapeño. Som tilbehør får du sprø mais og marinert rødløk.

Tostada

Tostada er spansk for grillet, og refererer til grillet eller frityrstekt meksikansk tortilla. Tostada kan enten serveres ved siden av andre meksikanske retter, som sjømat og gryteretter, eller som egne retter med diverse topping på. Topping er gjerne det samme som brukes på taco. 

Hos Coyo serverer vi Tostada med kylling eller marinert torsk – begge populære toppinger på meksikansk Tostada. 

Taquito

Dette er en typisk meksikansk rett og består av opprullede maistortilla med fyll. Vanlig fyll er kylling, biff og ost. Taquito går også under navnet liten taco. Retten serveres med salat, ost, rømme og saus. 

Vi tilbyr et bredt utvalg at denne meksikanske spesialiteten i vår restaurant. Velg mellom Taquito fylt med kylling, torsk, scampi eller grønnsaker. Nyt Taquito på vår uteservering i Oslo. 

Flauta

Flauta er små opprullede lefser med fyll, og likner på mange måter en taquito. Det er likevel noen vesentlige forskjeller: Flautas er gjerne lengre og tynnere, mens taquitos er kortere. Flauta består videre av større hvetetortilla, mens taquito består av mindre maistortilla. Presentasjonen er stort sett den samme: Tortilla toppet med salat og gjerne revet ost, rømme og saus.  

Hos Coyo får du både Flauta med biff og en vegetarvariant – begge gir deg garantert en smak av Mexico. 

Quesadilla

Nok en rett basert rundt meksikansk tortilla. I likhet med Taquito og Flauta, er også Quesadilla fylt tortilla, hovedsakelig med ost, men også kjøtt, bønner og diverse krydder er vanlig fyll. Tradisjonelt serveres Quesadilla med maistortilla, men i Sør-Mexico og ellers i verden er det også vanlig med hvetetortilla. Hos Coyo kan du velge begge deler.

Coyo - meny - beinmarg

Sett prikken over i-en med en av våre smaksrike sauser

Mexico er kjent for sine spicy sauser. Det er nemlig disse som fremhever smakene i enhver rett. Hos Coyo serverer vi et bredt utvalg av sauser med ulike styrkegrader – slik kan du finne en saus som passer dine preferanser. Tortilla med ulike sauser til er også den ultimate snacksen til cocktails. 

Velg mellom:

  • Pico de Gallo
  • Salsa Verde
  • Habanerosalsa
  • Mango- og habanerosalsa
  • Chipotlemajones
  • Salsa de Árbo
  • Salsa Macha
  • Xnipec-salsa
  • Rømme

Med disse sausene som tilbehør får du den autentiske opplevelsen av meksikansk mat. 

Dropp innom eller reserver bord i dag

Opplev en smak av Mexico hos Coyo du også. Dropp innom for en drink i vår cocktail bar eller reserver bord dersom dere er flere som vil spise. Vi garanterer en opplevelse du sent vil glemme. Bestill bord ved å ringe eller benytt deg av bookinskjemaet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Opplev Coyo – din meksikanske restaurant og cocktail bar i Oslo sentrum.