Er du ute etter en bra restaurant i Oslo, er det Coyo meksikansk mat og tequilabar du skal dra til. Restauranten ligger ytterst på Sørenga, og byr på spektakulær utsikt over Oslofjorden.

Ønsker du en bra restaurant med uteservering, fantastisk utsikt, god mat og topp stemning, er Coyo kanskje den beste restauranten i Oslo. Vi serverer deilige meksikanske retter, og kan by på en ekte tequilabar med de lekreste drinker. Etter et besøk hos oss er turen kort inn til sentrum, hvor festen kan fortsette gjennom natten. 

De beste restaurantene i Oslo akkurat nå

I Oslo finnes det utrolig mange og varierte spisesteder. En av de mest spennende restaurantene er Coyo meksikansk mat og tequilabar, en meksikansk perle plassert helt ytterst på populære Sørengkaia. Her finner du alt du kan ønske deg:

  • Topp stemning
  • Vakre lokaler
  • Deilig, meksikansk mat
  • Forfriskende drinker med autentisk Tequila
  • Trolig Oslos beste uteservering

Bestill et bord hos Coyo i dag, og bedøm selv – er vi den beste restauranten i Oslo? Dét mener vi, og vi skal gjøre alt vi kan for at du skal være enig med oss. 

Vi tilbyr også: Take away Oslo sentrum

Vi serverer mat laget for å deles

Hos Coyo meksikansk mat og tequilabar finner du mange meksikanske småretter som er laget for å deles ved bordet. Vi har blant annet salsasmaking med fire ulike typer salsa, nachos med smeltet ost og jalapenos, og et utvalg Quesadillas med forskjellig fyll. Til dessert kan dere bestille meksikanske godbiter som friterte Churros eller Marquesitas, en helt spesiell vanilje- og sjokoladekake. 

På kjøkkenet står den meksikanske stjernekokken Christian Lopez og tilbereder klassiske meksikanske retter som Ceviche, Tostadas, Flautas, Taquitos og Quesadillas. Hva har du lyst på i dag?

Vi anbefaler dere å bestille flere ulike retter og dele mellom dere ved bordet. Dette skaper en flott sosial setting rundt måltidet, og gir dere mulighet til å smake på flere forskjellige retter. Trenger dere hjelp til å sette sammen retter og tilbehør som kan passe godt sammen, er det bare å spørre en av våre hyggelige servitører. Vi er også behjelpelige med drikke som passer til maten. 

Bra restaurant i Oslo

Et besøk hos Coyo er perfekt for deg som ønsker god mat og drikke i hyggelige omgivelser. Vi har kanskje Oslos beste uteservering ytterst på Sørenga, med nydelig utsikt over Oslofjorden og solnedgangen. Her kan du sitte langt ut i de små timer og nyte forfriskende meksikanske drinker, selvsagt laget med autentisk Tequila. 

Coyo er en bra restaurant i Oslo sentrum, både for deg som er ute etter et hyggelig måltid med familien, og for deg som ser etter et sted å ha afterwork med jobben. Vi har god erfaring med å tilpasse kvelden etter gjestenes ønsker, og kan for eksempel dekke til langbord eller sette sammen en privat tequilabar for dere. 

Selskap og spesielle anledninger 

Ønsker dere at vi legger til rette for en spesiell anledning? Enten det er julebord, sommerfest, bursdagsselskap eller jubileum står vi til tjeneste. Kontakt vår bookingansvarlig for booking av selskap eller bordbestilling til mer enn 20 personer:

Send mail til: booking@coyorestaurant.no

Eller ring 23 68 75 57