Coyo meksikansk mat og tequilabar er kanskje Oslos beste restaurant. Vi har god mat, en helt rå tequilabar og trolig den beste uteserveringen i byen.

Er du ute etter Oslos beste restaurant, er det Coyo du skal dra til. Her får du autentisk, meksikansk mat tilberedt av den meksikanske stjernekokken Christian Lopez. I tillegg kan vi by på ekte tequilabar og et barkart du sjeldent har sett maken til. Coyo er det perfekte stedet å starte før turen går videre ut på byen. 

Coyo Sørenga

Autentisk meksikansk mat

Er du nysgjerrig på å teste meksikansk mat? De fleste har et forhold til taco, spesielt her i Norge hvor fredagstacoen er fast tradisjon i mange hjem. Men meksikansk mat er så mye, mye mer. Hos Coyo kan du få smake på klassiske meksikanske retter som Ceviche, Tostada, Taquito, Flauta og Quesadilla, pakket med krydder og smak. All Tortilla lages i restauranten. 

Et av kjennetegnene på meksikansk mat er at den serveres som småretter. Dette legger godt til rette for at alle i spisefølget kan smake på litt forskjellig, og man får en hyggelig og sosial ramme rundt måltidet. 

Om sommeren kan dere nyte herlig meksikansk mat på vår store uteservering i Oslo sentrum – midt på yrende Sørenga. Etter god mat og meksikanske drinker, kan dere fortsette kvelden ut i Oslo. Det er kun noen minutter å gå til sentrum.

Les mer: Restaurant Oslo sentrum

En av Oslos beste restauranter

Coyo meksikansk mat og tequilabar er uten tvil en av Oslos beste og mest unike restauranter. Det er få steder i byen som kan måle seg med stemningen og maten du finner hos oss, og restauranten vår egner seg like godt til afterwork som middag med familien. 

Hos Coyo møter du en avslappet atmosfære i moderne omgivelser. Skal dere feire en spesiell anledning, stiller vi gjerne opp og legger til rette slik dere ønsker. Vi kan for eksempel dekke til langbord, eller stelle i stand en privat tequilabar bare for dere. Her får dere selvfølgelig tequila, men også mange andre forfriskende drinker med og uten alkohol. 

Kom innom for å se nærmere på menyen og barkartet, eller ta kontakt med oss direkte hvis dere trenger hjelp til å feire en spesiell anledning. 

Oslos flotteste uteservering

Det som gjør Coyo meksikansk mat og tequilabar ekstra spesiell, er vår helt spesielle uteservering. Her får dere kanskje byens flotteste utsikt over Oslofjorden og solnedgangen, ytterst på idylliske Sørenga. 

Skal dere ta et forfriskende bad i fjorden en varm sommerdag, bør dere komme til Coyo etterpå. Vi disker opp med deilig mat og drikke, slik at dere er klare for resten av dagen og kvelden – hva enn den måtte bringe. 

Book et bord i dag

Ønsker du å booke bord på den beste restauranten i Oslo? Kom til Coyo og døm selv. Vi garanterer at dere blir gode og mette, uansett om dere ønsker en avslappende kveld sammen eller skal lade opp før en bytur. 

Er det fullt i kalenderen? Ikke noe problem – vi har 200 sitteplasser inne og 250 sitteplasser på uteserveringen, slik at det er mer enn nok av plass. Kontakt oss direkte på booking@coyorestaurant.no eller 23 68 75 57, så ordner vi et bord til deg.