Ser du etter en bar i Oslo sentrum? Coyo Meksikansk Restaurant og Bar kan friste med meksikansk mat i særklasse og forfriskende drinker.

Coyo er en meksikansk restaurant og bar i Oslo, sentralt beliggende på populære Sørenga. Vårt mål er å gi deg den beste meksikanske maten i byen, i avslappende og uhøytidelige omgivelser. Atmosfæren er sosial og legger til rette for fine kvelder og stunder med venner og kolleger. 

Ta turen innom oss på Sørenga og opplev Coyo i dag.  

Coyo meny - meksikansk

Meksikansk bar på Sørenga

Coyo er det perfekte stedet å starte kvelden. Vi har en egen bar hvor du kan kose deg med gode og eksotiske drinker. Om sommeren kan du nyte ettermiddags- og kveldssola på vår store uteservering, med utsikt utover Oslofjorden og øyene. 

Vi serverer selvsagt autentisk tequila i baren, men også en rekke andre forfriskende godsaker – ta turen innom for en nærmere titt på barmenyen vår. Coyo er det perfekte stedet å starte en kveld i godt lag, før turen går videre ut på byen.  

Autentisk meksikansk meny

Vi har gleden av å servere kanskje Oslos beste meksikanske mat i vår restaurant. Menyen er variert og smaksrik, og vi serverer klassikere som ceviche, tostadas, flautas, taquitos og quesadillas. Maten tilberedes av vår meksikanske stjernekokk Christian Lopez. 

Store deler av menyen serveres som meksikanske småretter – perfekt for dere som ønsker å dele på maten eller smake på flere retter samtidig. Slik får dere en perfekt sosial ramme rundt måltidet og muligheten til å smake på flere spennende retter. 

I tillegg har vi et par egne spesialiteter på menyen: 

  • Barbacoa Sharing: Marinert- og langtidsstekt lam med guajillo og ancho-chili. 
  • Puerco Noche Buena: Sursøt “pulled pork”, ancho-chili, chipotle, løk og koriander. 
  • Molcajetes: En tradisjonell og rustikk rett servert i en glovarm molcajete av lavastein. 

Disse rettene er perfekte å dele mellom to personer. All tortilla blir laget i vår restaurant – ferskere blir det ikke! Ta turen innom Coyo og finn din nye meksikanske favoritt. 

Arranger en privat fest hos Coyo

Ser du etter et sted hvor du kan kombinere god mat og drikke med et sosialt event? Vi arrangerer gjerne en tilstelning for deg og dine venner i restauranten vår – alt fra bursdag og jubileer til bedriftsarrangementer og after work. Vi arrangerer også årlige jule- og nyttårsfester, hvor alle som ønsker å feire sammen med oss kan ta turen innom restauranten for god mat og drikke. 

Vi har plass til 250 gjester innendørs året rundt, og på sommerstid øker kapasiteten vår med 200 sitteplasser på uteserveringen vår. Send oss gjerne en melding, så tilpasser vi både meny og lokale til dine ønsker og behov. 

After work og jobbeventer

Takket være vår sosiale og uhøytidelige atmosfære er vi det perfekte stedet for deg og dine kollegaer å avslutte en arbeidsdag på. Kos dere med ypperlig meksikansk mat i godt lag og del småretter mellom dere. For å gi dere den optimale stemningen arrangerer vi jevnlig live musikk i restauranten – slik kommer dere garantert i den rette stemningen.

Nyt en kveld sammen med gode kollegaer i vår bar, sentralt plassert i Oslo sentrum. Vi ser frem til å servere deg!

Bursdagsfeiring

Fyller du år eller ønsker å markere et spesielt jubileum? La oss ta oss av festen. Vi stiller med god mat og en upåklagelig atmosfære, det eneste du trenger å gjøre er å invitere gjestene. 

Vi kan holde både små og store selskaper, da lokalene våre har plass til opptil 250 personer innendørs. Utendørs kan vi dekke opp til ytterligere 200 personer. Feire din neste bursdag i meksikansk stil hos Coyo.

Jul og nyttår

Både jul og nyttår er tiden for å samle gode venner, kollegaer eller familie til et hyggelig måltid. Vi arrangerer gledelig ditt neste julebord eller nyttårsfeiringen. Send oss en melding, så kommer vi frem til en løsning som passer ditt følge. Dersom dere er mange kan vi stenge av deler av restauranten – ingen feiring er for stor eller for liten. 

Book bord i dag

Du kan besøke vår bar i Oslo sentrum hver ukedag fra 16.00 til 22.00, fra 13.00 til 22.00 på lørdager og fra 16.00 til 21.00 på søndager. Vi gir deg autentisk meksikansk mat og stemning på sitt beste!

Dropp innom baren vår eller book bord dersom dere er flere som skal spise. Du kan enkelt reservere bord via bookingskjemaet nedenfor. Du kan også ringe oss for å bestille take away. 

Vi ser frem til å se deg på byens beste meksikanske restaurant og bar.