Afterwork i Oslo

Book neste afterwork i Oslo på Coyo, og ta med deg kolleger på middag og en drink. Vi holder til i moderne og eksklusive lokaler på Sørenga.

Konseptet «After work» har vokst i popularitet i Norge i løpet av de siste årene. Hovedideen er å bringe kolleger og venner sammen for en drink eller et måltid etter arbeidsdagen.

Er du på utkikk etter den perfekte afterwork-destinasjonen i Oslo? Book et bord her.

Hvor arrangerer man afterwork?

Afterwork bør arrangeres på et sted som kombinerer en avslappende atmosfære med god mat og drikke. Da får du og kollegene påfyll av energi og kan samtidig senke skuldrene etter en lang arbeidsdag.

For de som er ute etter en sosial og uformell setting er cocktailbaren vår det perfekte valget – her har vi god stemning og et bredt utvalg autentisk tequila.

Hva spiser man på afterwork?

De fleste er sultne etter arbeidsdagen, og småretter er ideelt å spise på afterwork. De gir en sosial spiseopplevelse som oppfordrer til deling og samtale, og en kan velge antall retter etter appetitt og smak.

Meksikansk mat er kjent for sin rike smak og fargerike presentasjon. Ikke bare gir de et godt måltid, men også en spennende opplevelse. Her kan alle rundt bordet smake på rettene og finne sine favoritter.

Fra kontor til fjordutsikt

På Coyo får du en afterwork kombinert med meksikansk cuisine og forfriskende drinker. Våre moderne lokaler på Sørenga setter stemningen for en avslappet og hyggelig kveld med kolleger og venner. Perfekt om du er glad i meksikansk mat og drikke, og ikke minst utsikt over Oslofjorden.

Om sommeren har vi de perfekte omgivelsene for afterwork på uteservering. Her kan du samle både kolleger og venner til mat og drikke i ettermiddagssolen etter arbeidstid.

Strålende anmeldelser og uteservering

Coyo åpnet dørene til sine stilfulle og moderne lokaler i 2017 og har siden mottatt strålende anmeldelser på både mat, service og omgivelser. Restauranten ligger sentralt til på Sørenga og er lett å komme seg til og fra.

– Den spektakulære utsikten er verdt turen, skrev Dagbladet i sin restaurantomtale i 2017. Med en plassering rett ved vannet ved idylliske Sørenga tror vi du vil være enig.

Noe for enhver smak

Vi er stolte av å tilby en ekte meksikansk opplevelse takket være vår meksikanske kjøkkensjef. Han serverer våre gjester en fantastisk kulinarisk opplevelse i form av meksikanske småretter, som du og dine kan dele tapas style.

Menyen består av en rekke smakfulle meksikanske retter som blant annet ceviches, taquitos og quesadillas. Uansett om du liker kjøtt, fisk, skalldyr eller vegetar, finner du garantert noe som passer for deg.

Også baren er Mexico-inspirert og serverer et bredt utvalg av meksikanske drinker, øl og selvsagt forskjellige varianter av tequila. Smak på en av restaurantens signaturdrinker eller hold deg til vin eller champagne. Vi har også flere alkoholfrie lemonader på menyen.

Afterwork for både små og store grupper

Coyo har kapasitet til å huse både store og små grupper, og har plass til hele 250 personer innendørs og 200 utendørs. Vi er dermed et utmerket alternativ for afterwork, men vi kan også hjelpe deg med større arrangementer hos oss når du trenger det.

Book en uforglemmelig kveld på Sørenga

Gjør din neste afterwork i Oslo til den beste hittil. Book bord hos oss og se frem til en kveld fylt med god mat og gode samtaler. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!