Er du glad i meksikansk mat, gode drinker og sjøutsikt? Legg neste after work i Oslo til Coyo restaurant – i kule, nye lokaler på Sørenga.

After work-konseptet har blomstret i Norge de seneste årene, og går i hovedsak ut på å samle kolleger og venner til en drink eller noe å spise etter jobb, ofte på fredager. Det er fullt av steder å arrangere after work i Oslo – en av disse er Coyo meksikansk mat & tequilabar. 

Uteservering

Spicy mat og gode drinker 

Coyo åpnet dørene til sine kule og moderne lokaler i 2017 og har siden mottatt strålende anmeldelser på både mat, service og omgivelser. Restauranten ligger sentralt til på Sørenga og er lett å komme seg til og fra. 

“Den spektakulære utsikten er verdt turen” skrev Dagbladet i sin restaurantomtale i 2017. Med en plassering rett ved vannet ved idylliske Sørenga tror vi du vil være enig. 

Om sommeren har vi de perfekte omgivelsene for uteservering, ypperlig for å samle venner og kolleger til noen drinker i solen. Det er til og med kort vei til flotte bademuligheter om været er bra. 

Autentisk mexikansk opplevelse 

Vi er stolte av å tilby en ekte meksikansk opplevelse takket være vår meksikanske kjøkkensjef. Han serverer våre gjester en fantastisk kulinarisk opplevelse i form av meksikanske småretter, som du og dine kan dele tapas style. 

Menyen består av en rekke smakfulle meksikanske småretter som blant annet ceviches, taquitos og quesadillas. Uansett om du liker kjøtt, fisk, skalldyr eller vegetar, finner du garantert noe som passer for deg.  

Også baren er Mexico-inspirert og serverer et bredt utvalg av meksikanske drinker, øl og selvsagt forskjellige varianter av tequila. Smak på en av restaurantens signaturdrinker eller hold deg til vin eller champagne. Om du ikke drikker har vi også et bredt tilbud til deg. 

Les mer: Bar Oslo sentrum

Små og store grupper 

Coyo har kapasitet til å huse både store og små grupper, og har plass til hele 250 personer innendørs og 200 utendørs. Vi er dermed et godt alternativ for utflukter, som after work i Oslo, med jobb og venner, men vi kan også hjelpe deg å arrangere større arrangementer og fester hos oss.   

Om du leter etter en kult og sentralt sted å arrangere after work i Oslo er Coyo helt perfekt. Book bord hos oss på mail eller våre nettsider og se frem til en smakrik kveld.